Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

"Ζητώ ψήφο αυξημένης ευθύνης"


   Ψήφο αυξημένης ευθύνης απέναντι στο μέλλον της χώρας, ζήτησε από τους πολίτες στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ο οποίος μίλησε στην περιφερειακή σύσκεψη Δυτικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ, που έγινε στην Κοζάνη.

    Ο πρωθυπουργός είπε ότι είναι δικαιολογημένη η οργή των πολιτών και είναι μια πραγματικότητα που την καταλαβαίνει, και κάλεσε τους πολίτες να μην δώσουν την ψήφο τους σε αυτούς που επενδύουν στον φόβο και την ανασφάλεια αλλά να την μετατρέψουν σε δύναμη δημιουργίας και αλλαγών.

    Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα κριθεί αν η χώρα θα συνεχίσει σταθερά την πορεία της προς την σωτηρία ή αν θα αφήσουμε στη μέση τις αλλαγές και τις θυσίες που κάναμε μέχρι τώρα, τόνισε ο κ. Παπανδρέου και επισήμανε πως αν υπάρχει αδιέξοδο τότε θα κληθεί να μιλήσει ο λαός, διότι στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

    Δεν θα δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να σταματήσει την πορεία των αλλαγών είπε ο πρωθυπουργός. Δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει την πορεία για την σωτηρία της χώρας και κατηγόρησε την ΝΔ ότι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία ενώ θα έπρεπε να στηρίξει τις προσπάθειες για έξοδο από την κρίση κάνει ότι έκανε και ως κυβέρνηση: άλλα λέει εντός Ελλάδας και άλλα λέει εκτός.