Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Το πρώτο ψηφιακό σχολείο πραγματικότητα στην Λήμνο

Το μήνυμα ότι θα τα καταφέρουμε αν πιστέψουμε όλοι στις δυνάμεις μας και έχουμε αυτοπεποίθηση για την πατρίδα μας, έστειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από τη Μύρινα της Λήμνου.

    Αφού εξέφρασε τη χαρά του που γιόρτασε μαζί με τους κατοίκους, την 98η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι "και ο κάθε τόπος στη χώρα μας έχει και τις ομορφιές του αλλά κι ένα τεράστιο παραγωγικό και ανθρώπινο δυναμικό που δεν έχει αξιοποιηθεί και αναδειχθεί".
    "Αρκεί να απελευθερώσουμε αυτό το δυναμικό από κακώς κείμενα και να στηριχθούμε σε διαχρονικές αξίες και παραδόσεις που υπάρχουν στην κοινωνία μας για την ανάπτυξη του τόπου, στηριζόμενοι στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και όχι σε δάνειες δυνάμεις", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

    Ο κ. Παπανδρέου επισκέπτεται τη Λήμνο όπου το πρωί συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού για την 98η επέτειο για την απελευθέρωση του νησιού και στη συνέχεια θα παρέστη στην επίσημη παρουσίαση της ψηφιακής διάστασης του νέου σχολείου από την υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Αννα Διαμαντοπούλου.

    Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν εκτός από την κ. Διαμαντοπούλου και η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκος Σηφουνάκης, καθώς επίσης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ για το Βόρειο Αιγαίο Νάσος Γιακαλής, με τον οποίο συναντάται αυτή την ώρα.