Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Συνέντευξη για οικονομία και εκλογές


   Διακαναλική συνέντευξη παραχωρεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα απαντήσει σε ερωτήσεις επτά δημοσιογράφων, ενώ τον συντονισμό έχει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής. Η συνέντευξη πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Οι ερωτήσεις πραγματοποιούνται κατά σειρά από τους δημοσιογράφους: Όλγα Τρέμη (Mega), Μαρία Χούκλη (ANT1), Αιμίλιος Λιάτσος (STAR), Αντρέας Κωνσταντάτος (Alter), Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ), Πέτρος Δούκας (ΝΕΤ).

    Τη βαρύτητα της ψήφου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αναλύει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε συνδυασμό με την πορεία της χώρας και της οικονομίας, σε άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής».

    «Η βαρύτητα της ψήφου στις 7 Νοεμβρίου αποκτά πλέον και βαθύτερο πολιτικό περιεχόμενο: οι πολίτες θα δώσουν ξεκάθαρο στίγμα για το πού θέλουν να πάει η χώρα. Μπορεί να έχουμε διανύσει ήδη μεγάλη απόσταση από το χείλος του γκρεμού στο οποίο είχαμε βρεθεί, αλλά η προσπάθεια δεν έχει τελειώσει. Ο συναγερμός δεν έχει λήξει», τονίζει.   ....


    Ο κ. Παπανδρέου σημειώνει πως βρισκόμαστε «στο κομβικό σημείο όπου αποφασίζουμε είτε ότι συνεχίζουμε μπροστά, όχι μόνο για τη σωτηρία αλλά και για την αναμόρφωση της χώρας μας, για να χτυπήσουμε δηλαδή τα αίτια της κρίσης, είτε ότι πάμε πάλι πίσω, στη χρεοκοπία»        
25/10, 21.00.  Διακαναλική Συνέντευξη του Πρωθυπουργού.Δείτε το εδώ Ζωντανή μετάδοση